Over ons

De Stunt B.V.B.A :

De Stunt werd meer dan 10 jaar geleden opgericht, daarbij werd meteen de keuze gemaakt om springkastelen te leveren aan zowel particulieren, openbare diensten en de horecasector (feestzalen, café’s, tavernes, sportclubs, binnenspeeltuinen,…)  steeds onder onze zelfde filosofie :

Ons team

Hans

0497/426.665

Oprichter van De Stunt. Na meer dan 10 jaar in het vak heeft hij al een groot netwerk en veel ervaring opgebouwd op vlak van samenwerking met openbare diensten en gemeenten. Met zijn ervaring en technische kennis , loopt elk (groot) evenement op wieltjes. Door zijn passie in het vak is hij ook steeds opzoek naar de laatste nieuwe zaken op de markt.

Kathleen

0497/743.462

Staat in voor de planning en regelt het telefonisch contact met de klanten. Met een verleden in de kinderzorg is zij dan ook de geknipte persoon om in te staan voor de begeleiding van (grote) evenementen. Met meer dan 10 jaar ervaring heeft ze ook een grote kennis over ons ruime gamma. Ook on-site is ze niet verlegen om de handen uit de mouwen te steken.

Kristof

0475/933.570

Als jongste van de crew weet hij als geen ander wat er leeft bij de jeugd. Steeds op zoek naar nieuwe en innovatieve zaken op de markt. Met zijn passie voor sport wil hij dan ook ons gamma Sport & games verder uitbouwen voor sportdagen en teambuildings. Hij is ook verantwoordelijk voor onze website en social media.

Contacteer ons voor meer informatie !