Veiligheid

Safety First !

Aan de veiligheid van kinderen en onze klanten hechten wij enorm veel belang. Dat begint al bij de aankoop van onze springkastelen, dit gebeurt enkel bij betrouwbare en Europese partners. Bij onze meest uitdagende attracties voorzien wij steeds ervaren begeleiding on-site.

Wanneer de weersvooruitzichten minder gunstig zijn is het bij ons mogelijk om tot 24u voor de levering het springkasteel kosteloos te annuleren. Daardoor kan U zonder risico van geldverlies reserveren, maar toch zeker zijn van U favoriete springkasteel door het (ruimschoots) op voorhand vast te leggen!

De Stunt

Wind

Vanaf een windkracht van 5Bft, mag het springkasteel niet gebruikt worden en dient het onmiddellijk neergelaten te worden

Bescherming van de motor

Op vraag van de klant, gemeente of sportclub kunnen wij de mogelijkheid bieden om een beschermkap over de motor te plaatsen.

Veiligheidsmatten

Op vraag van de klant kunnen we veiligheidsmatten plaatsen. Aan de in-en uitgang van het springkasteel of aan het uiteinde van een glijbaan.

Veilige accessoires

Al onze attracties zijn uitgerust met veilige accessoires. Zo voorzien we veiligheidshelm indien nodig. Bijvoorbeeld soft sticks of soft bokshandschoenen. Bij de kleuters voorzien we ook soft-voetballen.